Verdien geld met handelIs het mogelijk om de kost te verdienen door aandelen te verhandelen?

Liefhebbers van aandelen hebben zich waarschijnlijk al heel lang afgevraagd of het mogelijk is om de kost te verdienen door te handelen in aandelen.

Het idee dat u uw baan zou kunnen opzeggen en uzelf alleen kunt ondersteunen door aandelen te verhandelen, is fascinerend en voor sommigen lijkt het een onmogelijke fantasie. Het is mogelijk om geld te verdienen door te handelen in aandelen, maar de echte vraag is of het waarschijnlijk is.

Beginnende beleggers, gesteund door hun succes met papieren handelssimulaties, kunnen een sprong in het diepe wagen en besluiten dat ze hun brood gaan verdienen op de aandelenmarkt. Sommigen doen dat, maar de overgrote meerderheid blaast gewoon hun rekeningen op. Prestatiestudies van daghandelaren hebben aangetoond dat de meesten op de lange termijn geld verliezen.

Toch verdienen sommige mensen hun brood in de aandelenhandel en doen ze dat al jaren met succes. Sommige mensen zitten zelfs op een tropisch strand of in een herenhuis in de heuvels van Hollywood, alleen gewapend met een laptop en een internetverbinding, en verdienen geld op de markt.

Het is natuurlijk de verlokking van handel voor de kost: vrijheid. De vrijheid om je eigen baas te zijn, te werken waar en wanneer je wilt, en om financieel zeker te zijn.

Handelen vereist toewijding

Succesvol kunnen handelen voor de kost betekent een gericht niveau van excellentie bereiken dat de meeste mensen nooit zullen bereiken, ongeacht de carrière die ze kiezen. Het is het verschil tussen een extra film zijn en een Oscar-winnende acteur, of een voetbalspel spelen in het park en de Super Bowl MVP zijn.

Het doel is niet om iemand te ontmoedigen zijn droom na te jagen, maar het is belangrijk, als je je daghandel voor de kost wilt voortzetten, om daar met je ogen wijd open te gaan.

Meer informatie over handelen

Besteed tijd aan het leren over alles wat u kunt doen met handelen. Hoogstwaarschijnlijk wil je een daghandelaar zijn die op zoek is naar winst op korte termijn, geen investeerder die op zoek is naar winst op lange termijn, dus zet de nodige uren in om jezelf een goed begrip te geven van de wereld die je gaat betreden.

De Securities and Exchange Commission (SEC), de Financial Industry Regulatory Authority (FINRA) en de Internal Revenue Service (IRS) bieden allemaal waardevolle informatie aan daghandelaren. Inleidende boeken over strategieën en theorieën helpen je de spelregels te leren.

Kies een goede handelsstrategie

Om te beginnen met handelen, moet u een solide handelsmethodologie ontwikkelen, die profiteert van volatiliteit, terwijl risicobeheer nog steeds als basisprincipe blijft bestaan. Idealiter zou deze methodologie maanden of jaren in alle verschillende marktomgevingen moeten worden getest, eerst met een demo-account en vervolgens met echt geld.

Zet bepaalde inkomsten opzij

Financieel stellen veel ervaren handelaren voor om minstens een jaar inkomen opzij te zetten voordat ze beginnen. Het is niet de bankroll waarmee u handelt – u heeft hiervoor apart kapitaal nodig, in bedragen die variëren afhankelijk van het type daghandel dat u gaat doen – maar het geld dat u gebruikt om uw handelskosten te betalen. levensonderhoud, inclusief onderdak, verzekering en voedsel.

Het hebben van dit financiële kussen geeft u gemoedsrust, waardoor u uw nieuwe carrière kunt beginnen zonder te hoeven ruilen om ‘de huur te verdienen’. U moet ook een strategie voor het bijhouden van gegevens bij de hand hebben voor het belastingseizoen.

Bereid je mentaal voor

Psychologisch moet u zich voorbereiden op de onsamenhangende inkomsten die uw handel waarschijnlijk zullen begeleiden.

Het doel van de verdienende uitwisseling is om een ​​betrouwbare en consistente inkomstenstroom te hebben, maar het zal tijd, toewijding en geluk kosten om dit te bereiken. De dagelijkse schommelingen in uw inkomen moeten doorstaan, kan in de loop van de tijd moeilijk zijn voor de psyche.

Snelheid, fluctuatie, adrenaline en het relatief hoge verliespercentage in vergelijking met winsten kunnen het beleggen tot een tegenstrijdige ervaring maken voor nieuwe daghandelaren. Het druist in tegen de menselijke drang om zoveel mogelijk te ‘winnen’. Je hebt geduld en kalmte nodig; anders kan de stress van daghandel grote schade aanrichten aan je emotionele welzijn.

Dit zijn enkele van de belangrijkste dingen die u moet weten als u gaat proberen geld te verdienen door aandelen te verhandelen. En hoewel de kansen tegen uw succes zijn, zult u, als u een van de weinigen bent die deze kunst onder de knie heeft, genieten van de opwinding, onafhankelijkheid en financiële beloningen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *