Libertex Reviews 2020

Libertex is een zeer populaire online valuta- en CFD-makelaar, die opereert vanuit Limassol, Cyprus. Het doel van dit rapport is om details te verstrekken over de diensten die door Libertex worden aangeboden, inclusief de soorten rekeningen die worden aangeboden, de functies van de handelsapplicatie en de mogelijkheid om te handelen met een demo-account. We vermelden ook alle momenteel beschikbare bonusaanbiedingen en belangrijke vergelijkingsgegevens (zoals minimale stortingsbedragen, minimale handelsbedragen en commissies, enz.). Als je meer wilt weten over Libertex, lees dan verder.

BEDRIJFSINFORMATIE

Libertex is de commerciële tak van Indication Investments Ltd, dat zelf deel uitmaakt van de Forex Club-groep.

Het merk bestaat sinds 1997 en bedient momenteel meer dan 2,2 miljoen klanten in 11 verschillende landen.

Met meer dan 30 brancheprijzen is Libertex zeker een vertrouwd handelsplatform. Als market maker verlost Libertex u van de andere kant van de transactie en brengt u, in tegenstelling tot spreads, alleen commissie in rekening.

Als een volledig gereguleerde online broker, met meer dan 20 jaar ervaring in de branche, is het redelijk om te zeggen dat Libertex een solide en betrouwbaar merk is. Met een keuze uit meer dan 200 systemen is het de perfecte keuze voor diegenen die willen handelen in verschillende industrieën.

COMMERCIEEL PLATFORM

Libertex biedt gebruikers toegang tot zijn eigen unieke handelsplatform. Het is volledig webgebaseerd en er zijn geen downloads vereist.

Het Libertex-platform werkt op een functionele en vloeiende manier in elke webbrowser, met een eenvoudige interface die het plaatsen van transacties zo gemakkelijk mogelijk maakt.

De snelle doorlooptijden (die cruciaal zijn voor daghandelaren) maken het Libertex-platform een ​​van de meest gebruiksvriendelijke ter wereld en kunnen gebruikers een concurrentievoordeel opleveren.

Hoewel veel makelaars bestaande platforms gebruiken (zoals MT4 of MT5), heeft Libertex de moeite genomen om een ​​gebruiksvriendelijke interface te ontwikkelen. Het is een website die kan worden aangepast aan de behoeften van de winkelier.

Ze hebben hun service echter ook geïntegreerd in Metatrader. Naast hun eigen aangepaste platform is er ook een Metatrader 4-platform voor handelaren die de voorkeur geven aan deze software.

ACTIVA / MARKTEN

Libertex biedt haar gebruikers de mogelijkheid om transacties uit te voeren op de volgende markten. Er moet echter worden opgemerkt dat de tools die voor u beschikbaar zijn, variëren afhankelijk van uw land van verblijf:

 • 49 valutaparen
 • 100 aandelen
 • 41 cryptocurrencies
 • 5 metalen
 • 18 aanwijzingen
 • 6 landbouw
 • Financiële activa
 • 5 instrumenten voor de
 • olie en gas
 • 10 ETF’s

SPREADS EN COMMISSIE

Als eerste bedrijf in de sector heeft Libertex besloten alleen provisie in rekening te brengen voor commerciële transacties. Er wordt geen spread berekend.

De gefactureerde commissie kan variëren van het ene activum tot het andere en van de ene transactie tot de andere. Voor enkele van de meest populaire valutaparen – EURUSD bijvoorbeeld – bedraagt ​​de provisie gemiddeld ongeveer 0,008%.

Voor cryptocurrency-paren kunnen commissies variëren tussen 0,47% en 2,5%.

Voor aandelen ligt de commissie tussen 0,1% en 0,2%. Uiteindelijk is het de moeite waard om de algemene voorwaarden te lezen voor meer informatie over hoe commissiepercentages veranderen en wat die veranderingen beïnvloedt.

VERS

Het lidmaatschap van Libertex is gratis en er zijn geen maandelijkse kosten voor uitwisselingen. De enige kosten die verband houden met handelen zijn de hierboven genoemde commissies.

Stortingen en opnames zijn gratis, dus er zijn geen verborgen kosten.

BEÏNVLOEDEND

Hefboomtarieven op Libertex kunnen veranderen afhankelijk van de transacties die de gebruiker voor ogen heeft. De maximale hefboomwerking is 1,5 uur. Dit niveau wordt algemeen beschouwd als de industriestandaard voor alle Europese gereguleerde brokers en is van toepassing op de meeste valutaparen.

Voor zakelijke rekeninghouders is het mogelijk om te handelen tegen een goedkoper hefboomtarief.

Om een ​​van deze accounts te verkrijgen, moeten gebruikers bewijzen dat ze de afgelopen twaalf maanden aanzienlijke transacties hebben uitgevoerd. Professionele financiële experts komen ook in aanmerking voor professionele accounts, afhankelijk van hun ervaringsniveau.

MOBIELE APPS

Het Libertex-platform is toegankelijk via speciale mobiele applicaties voor iOS- en Android-apparaten. Deze kunnen eenvoudig worden gedownload via de Apple App Store of Google Play Store.

Gebruikers kunnen de applicatie ook rechtstreeks vanaf de Libertex-website installeren. De Android- en iOS-applicaties worden om veiligheidsredenen en om de bruikbaarheid te verbeteren regelmatig bijgewerkt.

Het feit dat de Libertex-app hoge beoordelingen krijgt in iOS- en Android-winkels, is een positief bewijs dat de Libertex-app goed is ontworpen en goed werkt op alle besturingssystemen.

Vanuit een ontwerpperspectief is de app schoon en gebruiksvriendelijk, met eenvoudige orderplaatsing, de mogelijkheid om vooraf te bestellen, een stop-loss-functie, live offertes en winst nemen.

Technische analyse is gratis beschikbaar, samen met aanbevelingen en handelssignalen om mobiele handelaren te ondersteunen. Nieuws van de belangrijkste financiële nieuwssites wordt rechtstreeks in de applicatie uitgezonden.

Een innovatief kenmerk van de Libertex-applicatie is de mogelijkheid om met één klik op het scherm over te schakelen van demomodus naar een echt account.

Financiering voor de app is snel, wat betekent dat mobiele gebruikers altijd een voordeel hebben als het gaat om onderweg handelen.

BETAALMETHODEN

Met Libertex kunnen handelaren hun rekeningen op verschillende manieren financieren. Waar ter wereld u ook bent, u zou een methode moeten kunnen vinden die voor u werkt.

Stortingen
Stortingen op Libertex kunnen op de volgende manieren worden gedaan:

 • Overschrijving
 • Debet / creditcard
 • Skrill
 • Neteller
 • Nu
 • Betrouwbaar
 • GiroPay
 • ideaal
 • Geldautomaat
 • P24
 • Snelle overdracht

De meeste betaalmethoden worden in een mum van tijd verwerkt. Bankoverschrijvingen kunnen echter soms enkele uren duren. Voor sommige stortingsmethoden kunnen gebruikers £ 1 in rekening worden gebracht. De minimale storting voor een live account is £ 10.

OPNAMES

Bepaalde betalingsmethoden (zoals Sofort, Trustly, Multibanco, GiroPay en iDEAL) kunnen alleen worden gebruikt om op de rekening te storten.

Gebruikers die geld storten via een van deze services, moeten geld opnemen via een andere methode. Voor meer informatie raden wij u aan de algemene voorwaarden van Libertex te lezen.

VEILIGHEID EN BEVEILIGING

Libertex introduceerde de scheiding van fondsen van klanten, wat betekent dat als het bedrijf financiële moeilijkheden ondervindt, handelaren er zeker van kunnen zijn dat hun fondsen gescheiden en beschermd blijven door de wetgeving van de Securities and Exchange Commission of Cyprus.

Daarnaast draagt ​​Libertex ook bij aan het ICF (Investor Compensation Fund) dat, in geval van faillissement, deposito’s van dealers tot £ 20.000 dekt.

Naast het beschermen van fondsen, gebruikt Libertex 128-bit Secure Socket Layer (SSL) -encryptie, wat gebruikers gemoedsrust geeft dat hun persoonlijke informatie niet kan worden aangetast.

Android- en iOS-apps worden om veiligheidsredenen ook regelmatig bijgewerkt.

ALGEMEEN OORDEEL

Als een van de meest gevestigde online brokers ter wereld is het niet verrassend dat Libertex veel te bieden heeft voor beginners, informele handelaren en ervaren professionals.

De provisieniveaus zijn aantrekkelijk en een enkel platform vol functies helpt klanten om de beste deals te krijgen.

Hoewel Libertex misschien wat trainingstools mist, maakt het dit goed met een gestroomlijnde interface die snelle zaken mogelijk maakt – en dat is meer dan genoeg reden om vandaag een account te openen.