Kosten en vergoedingen van EtoroEToro-vergoedingen – Algemene informatie

Meer info en onze etoro 2020 review vind je hier. eToro brengt geen aanbetalings- of clearingkosten in rekening.

eToro brengt een vast bedrag van $ 5 in rekening voor alle opnames. Het minimale opnamebedrag is $ 30.

Longposities (BUY), niet-leveraged aandelen en ETF’s worden niet uitgevoerd zoals CFD’s en brengen geen commissie met zich mee (ze brengen conversie- en opnamekosten in rekening).

eToro brengt ook nacht- / weekendkosten in rekening voor CFD-posities, zoals leveraged posities en short sell orders (SELL).

Informatie over markturen, huidige spreads en nachtelijke kosten die eToro in rekening brengt, wordt hieronder weergegeven. We raden u aan om vertrouwd te raken met de relevante handelsuren. Houd er rekening mee dat een onderbreking van de handel kan leiden tot een verschil tussen de openings- en slotkoersen. De kosten die door de spread worden gegenereerd, worden aan het einde van een positie gefactureerd. Onderstaande afwijkingen zijn de minimale afwijkingen en zijn niet gegarandeerd. De spread is afhankelijk van de marktomstandigheden en liquiditeit. In sommige gevallen kunnen marktomstandigheden ertoe leiden dat de spreads groter worden dan de onderstaande spreads.

Kostenupdates zijn altijd van toepassing op openstaande posities. De vergoedingen kunnen op elk moment worden gewijzigd en kunnen dagelijks, zonder voorafgaande kennisgeving, veranderen, afhankelijk van de marktomstandigheden. We raden u aan deze pagina regelmatig te bezoeken om op de hoogte te blijven van de huidige kosten.

Houd er rekening mee dat de handelsuren kunnen veranderen afhankelijk van de beschikbare liquiditeit. Als de onderliggende markt eerder sluit of als er onvoldoende liquiditeit is, kunnen we de opening van de markt uitstellen of de handel in de betreffende instrumenten deactiveren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *