Kosten en vergoedingen van BdswissBDSwiss  is een   professionele web- based  cfd trading platform  , online sinds 2012  Het is natuurlijk compatibel met mobiele telefoons en er zijn geen downloads nodig en u kunt zich eenvoudig online registreren en beginnen met handelen.

Het is interessant op te merken dat deze site specifiek gericht is op de Duitse taal (maar andere talen worden ook ondersteund). Hoewel dit een vrij nieuw bedrijf is onder oudere commerciële makelaars, bieden ze veel geweldige tools.

BDSwiss was een CFD en een binaire optiebroker, maar dat is niet langer het geval. Het is niet langer mogelijk om binaire opties te verhandelen met BDSwiss, alleen CFD.

BDSwiss minimum storting

Om u aan te melden voor een account bij BDSwiss, is er geen aanbetaling vereist en hoeft u uw creditcardgegevens niet op te geven om u gewoon op de website te registreren. BDSwiss heeft slechts één type account. Dit is een live handelsaccount waarvoor in eerste instantie een minimale storting van $ 100vereist is   . De lage initiële storting is ideaal voor nieuwe handelaren om zich sneller comfortabel te voelen met minder risico.

De minimale storting is $ 100 en de minimale investering is $ 5  . De maximale aanbetaling per creditcard is $ 5.000, de bankoverschrijving is onbeperkt. U kunt op verschillende manieren geld op uw account storten met een creditcard, bankpas, bankoverschrijving, cashU, Maestro, Sofort, Paysafecard, UKash, Giropay, EPS en Postepay. Alle stortingen worden onmiddellijk op uw rekening gestort, maar het duurt een paar werkdagen om uw overboeking te verwerken.

BDSwiss-opname

BDSwiss heeft een minimale opname van US $ 100 of EUR 100, afhankelijk van de valuta van uw handelsaccount. U kunt uw geld gemakkelijk opnemen met een creditcard, bankpas, bankoverschrijving, cashU, Maestro, Sofort, Paysafecard, UKash, Giropay, EPS en Postepay. Er geldenkosten van US $ 25  voor geldopnames via overschrijving  , maar  overschrijvingen door geldopname met creditcard of bankpas zijn gratis  . Opnames kunnen 1 tot 7 dagen duren, afhankelijk van de methode.

Wanneer u zich aanmeldt voor een account bij BDSwiss, krijgt u trainingsmateriaal zoals e-boeken en live webinars die zijn opgenomen in uw account.

Onze BDSwiss-ervaring

In onze ervaring is BDSwiss een uitstekende makelaar. Het platform is snel en zonder vertraging na het voltooien van een transactie. Het duurde even voordat hun klantenservice reageerde, maar afgezien daarvan konden ze ons helpen met alles wat we nodig hadden.

Een minimale storting van $ 100 is ideaal voor beginnende handelaren, evenals hun ondersteuning voor meerdere talen. Succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *