BDSwiss Review 2020

BDSWISS ‘ERVARINGEN

Zwitserland kan zeker worden beschouwd als een van de best presterende landen als het gaat om financiële transacties. De Zwitsers worden als eerlijk en betrouwbaar beschouwd, wat natuurlijk ook de makelaar BDSwiss ten goede komt. Het is een veelzijdig bedrijf dat de afgelopen jaren haar bekendheid enorm heeft vergroot. Elke dag komen praktisch nieuwe handelaren naar de makelaar om actief deel te nemen aan de handel in financiële producten. Op het eerste gezicht geven de ervaringen van BDSwiss een goed beeld: de website is overzichtelijk en modern en tegelijkertijd kan een aantrekkelijk portfolio worden gepresenteerd. Maar hoe zit het met een nadere blik? We hebben de makelaar hieronder in detail onderzocht en hebben precies deze vraag beantwoord.
bdswiss.png
Evaluatie
4.5/5
Onderliggende: meer dan 250 valutaparen, aandelen, grondstoffen, indices en crypto
Voorwaarden: Spreads
Software: MetaTrader 4

Van meet af aan willen we er natuurlijk op wijzen dat de ene of de andere dubieuze leverancier ook terug te vinden is in de financiële handel. De markt is in dit opzicht de afgelopen jaren aanzienlijk verbeterd, maar elke handelaar moet goed letten op het trackrecord van de makelaar voordat hij begint met handelen. In dit verband kunnen we direct stellen dat fraude bij BDSwiss is uitgesloten. De provider werkt met alle benodigde licenties en veiligheidsmaatregelen, wat suggereert dat dit een absoluut veilig aanbod is.

EEN OVERZICHT VAN ONZE ERVARINGEN

In ons BDSwiss-testrapport is het natuurlijk interessant om de geschiedenis van de provider te bekijken, omdat dit al veel kan onthullen over de makelaar. Achter de leverancier staat het moederbedrijf van BDSwiss Holding PLC, dat een officiële licentie heeft van het Cypriotische bedrijf CySec, maar het hoofdkantoor van de groep bevindt zich in Zwitserland. BDSwiss is actief sinds 2012, dus we kunnen spreken van een ervaren makelaar.

Inhoudelijk kan de leverancier er vooral van overtuigen dat de website en de handel voor nieuwkomers net zo aantrekkelijk zijn als voor ervaren handelaren. Dit blijkt uit de twee verschillende accountmodellen, die we later natuurlijk nog eens nader zullen bekijken. Maar voor nu is het goed om te weten dat de retailer MetaTrader 4 beschikbaar heeft gesteld. Bovendien kunnen handelaren ook onderweg handelen met de BDSwiss mobiele applicatie.

Ondernemingen: BDSwiss
Holding PLC
Adres: Apostolou
Andrea Street 11, Hyper Tower,
5th Floor,
4007 Mesa
Yeitonia,
Limassol, Cyprus
Registratie nummer: 199/13
Telefoon: herinnering
E-mail: support@bdswiss.com
Live chat: Ja

Tijdens de transacties kunnen de ongeveer een miljoen gebruikers van het bedrijf kiezen uit meer dan 250 verschillende onderliggende waarden. Deze zijn verspreid over de gebieden van aandelen, indices, valuta’s en grondstoffen, hoewel populaire cryptocurrencies al geruime tijd ook verhandelbaar zijn op BDSwiss. Over het algemeen zijn transacties gratis, maar crypto’s zijn hier de uitzondering. Een positief punt: voor onervaren handelaren wordt een instapgebied geboden waarin de basis of een paar strategieën worden uitgelegd. Bovendien kunnen alle handelaren de beschikbaarheid van een demo-account verwelkomen en profiteren van een veelzijdige en behulpzame klantenservice.

BDSWISS ONDER CONTROLE: FRAUDE OF NIET?

Zoals we weten, brengt de handel in financiële derivaten altijd een bepaald risico met zich mee. Het is des te belangrijker dat handelaren bij hun makelaar kunnen rekenen op een serieuze werkwijze. De dienstverlener laat zien dat dit bij BDSwiss op verschillende niveaus het geval is. Zoals reeds vermeld, is de moedermaatschappij goedgekeurd door de Cypriotische financiële toezichthouder CySec. Bovendien heeft de website-exploitant, BDS Markets Limited, een officiële licentie van Mauritius. Deze twee licenties laten dus heel duidelijk zien dat het een gerenommeerde leverancier is die ook samenwerkt met vele gerenommeerde banken. 24optiefraude of oplichting kan worden uitgesloten.

Het is voor handelaren zeker goed om op dit punt te weten dat de makelaar ook gebruik maakt van zogenaamde SSL-encryptie. Het is een beveiliging die alle gebruikersgegevens versleutelt en dus garandeert dat ze alleen op een beveiligde manier worden verzonden. Handelaren hoeven zich ook geen zorgen te maken over de beveiliging van hun eigen gegevens. Als dit nog steeds niet genoeg is, is het raadzaam de geschiedenis te raadplegen. De leverancier is immers al meer dan vijf jaar succesvol actief in de markt. En natuurlijk zou dit niet mogelijk zijn als het geen gerenommeerde makelaar was.

OVERZICHT VAN BDSWISS-AANBIEDINGEN

Voordat handelaren bij BDSwiss beginnen te handelen, kunnen handelaren een demo-account gebruiken om zich te oriënteren. Dit account kan worden geopend door op de knop “Demonstratie-account” te klikken, die u direct op de startpagina van de makelaar kunt vinden. Het demo-account is gratis en alle handelaren ontvangen eerst een virtueel krediet waarmee ze kunnen investeren. Een kleurrijk portfolio van meer dan 250 verschillende onderliggende waarden wordt aangeboden, terwijl handelaren tegelijkertijd kunnen kiezen tussen twee verschillende accountmodellen op het krachtige platform.

ER KUNNEN TWEE ACCOUNTMODELLEN WORDEN GESELECTEERD

Op basis van onze ervaring met BDSwiss hebben alle nieuwe handelaren de keuze tussen twee verschillende accountmodellen. Bij de basisrekening gebruikt de handel een model dat in principe geschikt is voor alle handelaren, maar vooral voor nieuwkomers. Het zwarte account van de makelaar is expliciet gemaakt voor ervaren handelaren. Er zijn natuurlijk verschillen tussen de twee modellen. Als u uw basisaccount wilt beveiligen, moet u minimaal 200 euro storten. Bij een zwarte rekening is dit bedrag veel hoger, omdat de betrokken accountmanager meer gedetailleerde informatie kan verstrekken. Het gemiddelde verschil tussen de twee accounts verschilt ook. De gemiddelde spread van de BDSwiss Basic is 1,30 euro, die van de zwarte rekening 1 euro.De minimale bestelhoeveelheid van 0,1 is in beide gevallen hetzelfde. Nog een belangrijk punt: gebruikers van de Black-account kunnen transacties uitvoeren met een hefboomwerking tot 1:30. Gebruikers van een basisaccount profiteren ook van een maximale hefboomwerking van 1:30. Dit cijfer blijft echter boven het gemiddelde, wat vooral ervaren handelaren zou moeten aanspreken. Positief voor het Black-account is dat er geen commissie hoeft te worden betaald.

VRIJE KEUZE UIT MEER DAN 250 BASISWAARDEN

De portefeuille van de makelaar heeft meer dan 250 onderliggende waarden, dus we kunnen spreken van een gezonde selectie. Activa zijn onderverdeeld in verschillende gebieden, waaronder valuta’s, aandelen, indices, grondstoffen en cryptocurrencies. Valutaparen waarover met de makelaar kan worden onderhandeld, zijn bijvoorbeeld AUD / CAD, EUR / CAD, EUR / GBP of EUR / HUF. De selectie op het gebied van grondstoffen is enigszins beperkt. De makelaar heeft gas, olie en edele metalen zoals goud, zilver of platina.

In deze categorie kunnen in totaal zeven onderliggende waarden worden verhandeld. Indices bieden op zijn minst iets meer keuze. Ze kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt op de bekende indices van de Verenigde Staten 30, de NASDAQ 100 of de S&P 500. Er worden ook acht opties aangeboden aan handelaren op het gebied van cryptocurrencies, waar u kunt kiezen tussen acht valuta’s. De grootste keuze is echter op het gebied van aandelen, waar meer dan 50 aandelen beschikbaar zijn. Onder hen zijn allerlei bekende bedrijven zoals BMW, Deutsche Bank of Adidas. Sterk: in het assetoverzicht geeft de broker ook een perspectief op de toepasselijke spread, vereiste marge en rollover voor long- en shortposities.

EEN KRACHTIG BEDRIJFSPLATFORM

Ervaren handelaren kennen het handelsplatform BDSwiss zeker al. Het is de MetaTrader 4 en daarmee een van de bekendste handelssoftware. Klanten kunnen rekenen op duidelijke navigatie waarmee ze snel door de verschillende gebieden kunnen navigeren. Daarnaast zijn er diverse extra’s beschikbaar, zoals stop-loss orders of vergelijkbare opties. Alles wordt te allen tijde aangevuld met handelsalarmen en actueel economisch nieuws van de leverancier. Dit betekent dat handelaren eerst informatie kunnen verkrijgen over de laatste gebeurtenissen en vervolgens de juiste transacties kunnen verwerken. Het is ook goed om te weten dat er voor onervaren handelaren een leerruimte is voorzien. Je vindt er een business academy, webinars,handelsvideo’s en uitleg over de basis van financiële handel. In ons BDSwiss-testrapport brengt dit natuurlijk een pluspunt voor de makelaar.

BONUS VOOR NIEUWE KLANTEN NIET BESCHIKBAAR

Elke handelaar is misschien teleurgesteld dat er geen BDSwiss-bonus beschikbaar is op de site. Dit is natuurlijk een beetje jammer, maar bonusaanbiedingen voor nieuwe klanten van makelaars zijn wettelijk niet meer toegestaan. Daarom biedt BDSwiss een dergelijk aanbod niet aan, zodat we dit feit in ons testrapport zeer positief kunnen beoordelen.

Stortingsbonus: Nee
Bonusvoorwaarden –
Geldigheid –
Andere bonusaanbiedingen –

OVERZICHT VAN STORTINGEN EN OPNAMES

BDSwiss is een uiterst actieve broker die gemiddeld zo’n 800.000 bestellingen per dag verwerkt. Om dit mogelijk te maken is het natuurlijk noodzakelijk dat er voor alle handelaren verschillende betaalmiddelen beschikbaar zijn. Als u een storting op uw account wilt doen, kunt u kiezen uit Mastercard- en Visa-creditcards, bankoverschrijving, Giropay, iDeal, Sofortüberweisung, EPS, Skrill of Neteller, volgens onze BDSwiss-ervaring. De selectie is daarom heel behoorlijk, maar er zijn een paar dingen die u moet overwegen met betrekking tot betalingen. De deposito’s zijn gekoppeld aan een minimumbedrag van 200 euro. Bovendien moet elke handelaar in het stortingsgebied erop letten dat er kosten in rekening worden gebracht voor de gewenste betalingswijze en het bedrag van de overeenkomstige storting.

Overzicht van stortings- en opnamemogelijkheden

Betalingsmogelijkheden: Visa, Mastercard, bankoverschrijving, Skrill, Neteller, EPS, iDeal, Sofortüberweisung, Giropay
Minimale storting: 200 euro
Waarborgkosten: Nee
Geaccepteerde valuta: EUR, USD, GBP
Intrekkingsmethoden: Visa, Mastercard, overschrijving, Skrill, Neteller

Voordat verkopers hun eerste opname kunnen maken, moeten ze eerst een kopie van een officieel document overleggen. Dit kan bijvoorbeeld een kopie van de identiteitskaart zijn, maar ook kopieën van de elektriciteitsrekening of paspoort zijn toegestaan. Zodra de makelaar deze documenten heeft geverifieerd, wordt de betaling vrijgegeven. In het geval van latere opnames van het zakelijke account, is het niet nodig de documenten opnieuw in te dienen. De makelaar biedt dezelfde mogelijkheden voor opnames als voor de storting. Nogmaals, handelaren moeten informeren naar de exacte betalingsvoorwaarden in het betalingsgebied. Goed om te weten: de gemiddelde betalingstermijn is 24 uur – wat redelijk is.

VEILIGHEID EN REGELGEVING

Is BDSwiss ernstig of frauduleus? Als je het je afvraagt, kun je het beste de geschiedenis van het portfolio bekijken. Zoals we al zeiden, is de groep bedrijven achter BDSwiss al meer dan vijf jaar actief op de markt. Handelaren kunnen daarom rekenen op een ervaren dienstverlener die door hun lange affiliatie ook hun ernst onderstreept. Bovendien heeft het moederbedrijf van de makelaar een officiële licentie van de Cypriotische financiële toezichthouder CySec, wat betekent dat alle transacties van handelaren met deze makelaar worden uitgevoerd in overeenstemming met strikte wettelijke vereisten. In het ergste geval, als handelaren oneerlijk werden behandeld, zou de makelaar zijn vergunning worden ontnomen. In aanvulling op,vermeld kan worden dat er ook samenwerkingen zijn met andere bekende banken en vergunningverleners. Met andere woorden, klanten hoeven niet te geloven in BDSwiss-fraude.

De extra SSL-encryptie zorgt er ook voor dat makelaars niet bang hoeven te zijn voor nieuwsgierige blikken van derden. Gevoelige gegevens, zoals die nodig zijn voor het verwerken van een storting, worden alleen in gecodeerde vorm verzonden en kunnen daarom niet worden gestolen of gekopieerd.

ASSISTENTIE EN KLANTENSERVICE

Een grote makelaar als BDSwiss moet er natuurlijk ook voor zorgen dat klanten bij problemen of vragen contact kunnen opnemen met een betrouwbare klantenservice. Een positief aspect van onze BDSwiss-test is dat de klantenservice op verschillende manieren kan worden bereikt. Enerzijds wordt een e-mail op een conventionele manier aangeboden, maar er is een bepaalde wachttijd. Als je daar geen zin in hebt, kun je ook overschakelen naar een gratis telefoonlijn, livechat of berichtenservice. Medewerkers zijn bijvoorbeeld ook bereikbaar via Whatsapp of Telegram. Over het algemeen zouden er vanuit het oogpunt van een handelaar geen grote problemen mogen zijn bij het stellen van vragen aan ondersteunend personeel. Het is een beetje jammer dat er momenteel geen FAQ-sectie beschikbaar is. Hier,

VRIENDELIJKHEID

Als we voor het eerst naar de website kijken, laat onze ervaring met BDSwiss meteen modern design zien. De makelaar presenteert grafische afbeeldingen van hoge kwaliteit, een duidelijke structuur en verwelkomt handelaren met een over het algemeen vriendelijke uitstraling. De verschillende menu’s zijn duidelijk herkenbaar en duidelijk van elkaar gescheiden, terwijl de site in verschillende talen beschikbaar is. Er is geen onnodige laadtijd of zelfs onnodige links op de startpagina van de makelaar. Al met al een zeer consistente indruk die gelukkig ook terug te vinden is in de handelssoftware zelf. Ook hier wordt gebruik gemaakt van een overzichtelijk menu, dat traders in een paar klikken alle opties geeft. niet verrassend

MOBIELE APP

Stationaire handel is één ding, mobiele handel is iets anders. BDSwiss is in beide gevallen goed gepositioneerd en presenteert, naast de desktopversie, zijn handelaren een mobiele versie voor hun “zak”. Gelukkig is de BDSwiss-app gratis te downloaden, al wordt er onderscheid gemaakt tussen Android en iOS. De eenvoudige download is in beide gevallen hetzelfde en kan eenvoudig worden uitgevoerd via de respectievelijke app store. Het doet ons ook goed dat klanten niet zonder functies en opties mogen als het gaat om mobiele handel. Het is niet alleen mogelijk om te handelen, maar handelaren kunnen ook handelsnieuws bestuderen of handelsalarmen activeren.

CONCLUSIE: BDSWISS IS EEN MAKELAAR VAN TOPKLASSE

BDSwiss is waarschijnlijk een van de bekendste adressen voor particulieren als het gaat om het verhandelen van financiële derivaten. Zoals onze test aantoonde, is dit niet voor niets. De makelaar biedt zijn klanten een solide, goed gepositioneerde portefeuille met cryptocurrencies, aandelen, indices, valutaparen en grondstoffen. Ook de algemene onderhandelingsvoorwaarden zijn prettig, ook al moeten hier en daar wat kosten in acht worden genomen.

Er zijn echter ook andere makelaars, daarom kunnen we geen grote aftrek claimen in het testrapport. Een punt van mogelijke kritiek is naar onze mening echter het feit dat er geen vraag en antwoord is. Handelaren vinden het inderdaad leuk om informatie op deze gebieden te krijgen omdat ze veel tijd kunnen besparen in vergelijking met een interview met de klantenservice. Aangezien dit echter het enige echt negatieve aspect is, is de algemene conclusie over de ervaren leverancier zeer positief. We kunnen elke handelaar zeker aanbevelen aan BDSwiss, aangezien hij een professionele, gerenommeerde en aantrekkelijke online broker is. Als je geïnteresseerd bent, neem dan een kijkje op ons geweldige brokersforum met demo-accountvergelijking.

 

* Alle handel brengt risico’s met zich mee. CFD’s zijn complexe instrumenten en houden door hefboomwerking een hoog risico in van snel kapitaalverlies. Tussen 74 en 89% van de particuliere klantenaccounts verliest geld bij het handelen in CFD’s. U moet ervoor zorgen dat u begrijpt hoe CFD’s werken en dat u het zich kunt veroorloven het hoge risico te lopen uw geld te verliezen.  Risico alleen het kapitaal dat verloren zou kunnen gaan. U verliest nooit meer dan het bedrag dat in elke positie is geïnvesteerd. Dit is geen beleggingsadvies.